Bilgievi ailesi piknikte buluştu
 Bilgievi ailesi piknikte buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri eğitim dönemi boyunca birçok etkinlikte sosyal sorumluluk projeleriyle yer alan Bilgievleri çalışanları kurumun yılsonu pikniğinde buluştu. Bilgievi personeli, Seka Kamp alanında yapmış olduğu piknik ile bir yılın yorgunluğunu attı.

 

ALİ YEŞİLDAL PİKNİĞE KATILDI

Yılsonu pikniğinde Bilgievleri personelinin yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal da katıldı. Bilgievleri Koordinatörleri, yöneticileri, öğretmenleri, diğer personelleriyle birlikte 140’a yakın kişi piknikte bir araya geldi.

 

AMERİKALI EĞİTMENLERDE PİKNİĞE KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinin yaz etkinlikleri kapsamında öğrencilerine pratik İngilizce öğretmeleri için 10 kişiden oluşan Amerikalı eğitmen grubu da pikniğe katıldı. Bilgievleri öğrencileri ile 3 haftalık İngilizce eğitim kampına girecek olan Amerikalı eğitmenler, kamp öncesi Bilgievleri yılsonu pikniğine katılarak Bilgievi personelleri ile kaynaştı.

GÜZEL BAŞLADI, GÜZEL BİTTİ

Futbol, voleybol gibi oyunlarla başlayan piknik aynı güzellikte sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, pikniğe katılanlara kitap dağıtarak piknik esnasında da eğitimi bırakmadı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817