Bilgievi eğitmenlerine drama dersi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki en önemli projelerinden biri olan Bilgievleri’nin adeta üzerine titriyor. Bilgievi’ndeki öğrencilerin eğitim hayatıyla yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede gereken ve üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye özen gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi, drama derslerine girecek olan Bilgievi eğitmenleri için drama eğitimi başlattı. Eğitimler, tiyatro eğitmeni İnci Cevher Uzgaş tarafından veriliyor.

 

DRAMA DERSLERİ İÇİN

ÖNEMLİ BİLGİ YATIRIMI

Bilgievi eğitmenleri haftanın bir günü drama eğitimi için bir araya geliyor. Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezi Binası’ndaki drama derslerini İnci Cevher Uzgaş veriyor. Profesyonel bir bakış açısıyla eğitim alan Bilgievi öğretmenleri girecekleri drama derslerine böylece en iyi şekilde hazırlanmış oluyor.

 

AMAÇ ÇOCUKLARA

EN İYİSİNİ VERMEK

Bilgievleri derslerin yanı sıra gerçekleştirdiği üretici kulüp ve drama faaliyetleri ile biliniyor. Çocuklar, önemli gün ve haftalar için Bilgievi eğitmenleri gözetiminde birbirinden anlamlı gösteriler düzenliyor. Bu faaliyetlerin başında olan Bilgievi eğitmenleri çocuklara daha iyi eğitim verebilmek adına Büyükşehir’in düzenlediği drama derslerinden büyük ölçüde faydalanıyor.

 



 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817