banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Bilgievi öğrencileri Mehmet Akif’i anacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bilgi dünyası Bilgievleri, İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 77. yıldönümü nedeniyle muhteşem bir tiyatro gösterisi hazırlıyor. Büyük şairin ölüm günü olan 27 Aralık’ta sahnelenecek olan tiyatro eseri için Bilgievi öğrencileri tüm güçleriyle çalışıyor. Bilgievi öğrencilerinin sahneleyeceği oyunu Şehir Tiyatroları sanatçılarından Mehmet Beyazıt yönetiyor. Oyunun yönetmen yardımcılığını ise inci Cevher Uzgaç yapıyor.

 

BÜYÜK ŞAİRE YAKIŞAN ANMA

Büyükşehir Belediyesi Bilgievi öğrencileri İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ölüm yıldönümü nedeniyle muhteşem bir program hazırlıyor. Öğrenciler, büyük şairin ölüm günü olan 27 Aralık’ta “İstiklal aşığı bir şahsiyet Mehmet Akif Ersoy” adlı tiyatro gösteri gerçekleştirecek. SDKM Büyük Sahne’de perde açacak oyunda öğrenciler ayrıca Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden bestelenmiş şarkılar seslendirecek. Öğrencilere bu performanslarında Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar, Nuray Polat ve Neşe Sarısözen Adalı eşlik edecek. Etkinlikte usta bestekâr Amir Ateş de sahne alacak.

 

TİTİZ ÇALIŞMA

Öte yandan Bilgievi öğrencileri söz konusu etkinlik için tüm güçleriyle çalışıyor. Oyunun yönetmeni Şehir Tiyatroları sanatçısı Mehmet Beyazıt gözetiminde provalara devam eden Bilgievi öğrencileri yetenekleriyle göz dolduruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826