Bilgievi Öğrenme Şenlikleri’nde

Millî Eğitim Bakanlığı’nın  Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye’nin dört ilinde pilot uygulama olarak başlatılan öğrenme şenliklerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Darıca Kazım Karabekir Bilgievi de katıldı.

 

BİLGİEVİ ÖĞRENCİLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Farklı öğrenim ve yaş seviyesindeki vatandaşların istihdam edilebilirliklerini ve sosyo-kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen Öğrenme şenliğinde Bilgievleri de standları ile yer aldı. Şenliklerde Bireylerin bilgi, beceri ve yeterliliklerini geliştirmek, öğrenmeye erişimlerini arttırmak amaçlanıyor. Öğrenen bireyden öğrenen topluma ve öğrenen Türkiye’ye doğru bir dönüşümü gerçekleştirmek vizyonundan hareketle “Öğrenme Şenlikleri” uygulaması  öğrenciler ve velileri tarafından büyük ilgi gördü.

 

BİLGİEVİ STANDI ŞENLİĞE RENK KATTI

Bilgievi standında jenga oynayan minik öğrenciler, origami çalışmalarına da büyük ilgi göstererek, stantta dağıtılan  Bilgievinin değerler temalı eğitici balonlarını da almayı ihmal etmedi.

 

KAYMAKAM BİLGİEVİ STANDINI ZİYARET ETTİ

Kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, Darıca Kaymakamı Osman Ateş Bilgievi Standını ziyaret etti. Kaymakamı Osman Ateş  bilgievi  standında öğrenci ve velilerle beraber sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“ÖĞRENME ŞENLİKLERİ”  YAKINDA TÜM TÜRKİYE’DE

“Öğrenme Şenlikleri”  yakın zamanda tüm Türkiye’de uygulanacağını belirten kurum yetkilileri yapılan çalışmalardan  ve samimiyetten ötürü Bilgievlerine teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817