Bilgievi, okuma yazma  bilmeyen veli bırakmayacak
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerinin yanı sıra velilerin de adeta ikinci adresi olmaya devam ediyor. Eğitimin yaşının olmadığını gerçekleştirdiği faaliyetlerle ortaya koyan Bilgievleri, okuma yazma bilmeyen velileri için de önemli bir hizmet veriyor. Bilgievi’nde açılan okuma – yazma kursundan bugüne kadar çok sayıda vatandaş yararlanarak okumanın mutluluğunu yaşadı.

 

KERVANA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Diliskelesi Sezai Karakoç Bilgi Evi de okuma yazma kursu açan Bilgievi kervanına katıldı. Sezai Karakoç Bilgi Evi eğitmenleri tarafından verilen okuma yazma kursuna çok sayıda veli okuma- yazma öğrenmek için geliyor.

 

VELİLERDEN TEŞEKKÜR

Okuma yazma kursuna katılan veliler  Büyükşehir Belediyesi Bilgievi’ne teşekkür etti. Hayatlarında okuyamamanın bir çok sıkıntısını yaşadıklarını anlatan veliler, Bilgievi sayesinde adeta aydınlığa çıktıklarını kaydetti. Bilgevinin hem kendileri hem çocukları için büyük bir aile olduğunu ifade eden veliler, duygularını; “Çocuklarımız buraya gelip ödevlerinin yanı sıra birçok etkinliğe katılıyor. Şimdi de biz burada okuma yazma öğreniyoruz. Burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz” sözleriyle ifade etti. Okuma yazma kursuna katılan veliler, Bilgievi’ni kendilerine kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve çocuklarına büyük emek veren Bilgievi öğretmenlerine teşekkür etti.

 

EĞİTMENLERİN MUTLULUĞU

Kursa gelen velilerin ilgisinden ve gayretinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Bilgi Evi eğitmenleri ise “Okuma yazma öğrenen velilerimizin mutlulukları bizleri de mutlu ediyor. Diliskelesi Mahallemizde okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımızı bu kursa bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817