banner2779
banner2752
banner2750

Bilgievleri Öğrencileri Trafik Eğitim Parkında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ilk ve ortaokul öğrencilerine hizmet veren Bilgievleri, her anlamda öğrencilerinin bilinçlenmesi için projeler üretiyor. Bilgievleri trafik eğitiminde öğrencilerini bilinçlendirmek amacıyla Türkiye genelinde örnek ve öncü olma özelliği taşıyan Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı eğitimlerine katıldı.

UYGULAMALI EĞİTİM

Bilgievleri öğrencileri, trafik eğitimini küçük yaşlarda kazanmak ve trafikte kurallara uyan bilinçli insanlar olmak amacıyla Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı eğitimlerine katıldı. Çocuk Trafik Eğitim Parkı görevli eğitmenleri tarafından öncelikle çocuklara sinevizyon gösterisiyle teorik bilgiler verildi. Öğrenciler trafik kuralları ile ilgili animasyon filmler de izledikten sonra uygulama için park alanına geçti. Yine eğitmenler eşliğinde yayaların ve sürücülerin uyması gereken kuralları yaşayarak ve deneyimleyerek öğrendi. Uygulamalı olarak verilen hizmetten çok memnun kalan öğrenciler eğlenerek öğrenme fırsatı yakaladı.

ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKI

Trafik kültürünün oluşmasıyla birlikte trafik kazalarının en aza indirilme amacıyla Barbaros Mahallesi'ndeki 7 bin metrekarelik alanda Başiskele Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı çocuklar için büyük şans. İçinde trafik sinyalizasyonları, yaya geçitleri bulunan eğlenceli, eğitici çocuk trafik eğitim parkının trafik işaretleri, bisiklet yolları, hemzemin geçit ve eğitim pisti bulunuyor. Asfaltı olan eğitim pistinin ayrıca park alanında oyun grupları da var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751