banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİLGİEVLERİ YENİ DÖNEME YENİLİKLERLE BAŞLIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri yeni eğitim öğretim dönemine yepyeni projelerle başlıyor. Bilgievleri’nde öğrencilere yönelik ders destek programının yanı sıra eğitici ve eğlenceli sosyal ve kültürel faaliyetler yeni dönemde de devam ediyor. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmetlerinin yanı sıra geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Değerler Eğitimi kapsamında anne okulu projesi ile öğrenci velilerine de hizmet vermeye devam edecek.

 

“YAŞA, HİSSET VE ÖĞREN”                                            

Yeni dönemde öğrencilerin okulda gördükleri İngilizce eğitimlerine destek olması amacı ile Bilgievleri’nde “Uygulamalı İngilizce Kulübü” açılıyor. Bu kulüpler, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencileri arasından seçilerek 10’ar kişilik öğrenci gruplarından oluşacak. “Uygulamalı İngilizce Kulübü”ndeki öğrenciler, Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan uluslar arası öğrencilerden uygulamalı olarak İngilizce eğitimi alacak. Öğrenciler yaşa, hisset ve öğren sloganından yola çıkarak, İngilizce’yi yaşayarak ve hissederek öğrenmesi hedefleniyor.

Bu anlamda, aldıkları dil eğitimlerini sahaya inerek çarşıda, pazarda ve gündelik hayatlarında, eğitmenleri ile birlikte pratik yaparak pekiştirecekler.

 

“YENİ YAZARLAR BİLGİEVİNDEN ÇIKACAK”

Bilgievleri’ndeki yeni dönem yeniliklerinden birisi de “Yazarlık Kulübü”. Bu kulüp ile öğrencilere okumayı sevdirmek ve beraberinde yazmaya hevesi ve yeteneği olan çocukların bu yeteneklerini olumlu yönde geliştirmelerine yardımcı olmak amaçlanıyor. Bu kulüpteki katılımcı çocuklar roman, öykü, masal, drama, şiir arasındaki farkları ayırt edebilecek düzeye gelecek. Ayrıca kurgulama ve betimleme çeşitlerinden öykü ve roman anlatım tekniklerine, imla kurallarından noktalama işaretlerine kadar her ince detayı öğrenecekler. Bu alanda kendini geliştirmek isteyen öğrenciler iyi bir yazar olma yolunda ilk adımlarını atmış olacak. Çocuk kitabı yazarı Hilal Acar’ın yönetiminde yapılacak olan “Yazarlık Kulübü”, Bilgievleri’ne kayıtlı olan 4 ve 5. sınıf öğrencilerinden seçilecek 20’şer kişilik sınıflardan oluşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826