banner2779
banner2752
banner2750

Bilgievleri’nde Yeni Dönem 24 Eylül’de Başlıyor


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Bilgievleri’nde yeni eğitim ve öğretim dönemi 24 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Bilgievlerinden hizmet almak isteyen öğrenciler için kayıtlar 12 Eylül Çarşamba günü alınmaya başlanacak. Bilgievleri,  ücretsiz ve kaliteli eğitimi ile bu yıl da Kocaelili çocukların gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

BAŞVURU TARİHİ BELİRLENDİ

Bilgievleri’nde kayıt dönemi 12 Eylül Çarşamba günü başlayacak. Bilgievlerine kayıtlı olan öğrencilerin ders ve kulüp kaydı için başvuru yapması yeterli olacak. Bu yıl ilk kez Bilgievlerine kayıt yaptıracak olan öğrenciler ise velileri ile birlikte yanlarında öğrenci olduğuna dair herhangi bir belge ve nüfus cüzdanları ile ikamet adreslerine en yakın Bilgievine gelerek kayıt yaptırabilecek.

YIL BOYUNCA KAYIT ALACAK
Bilgievleri’nde başvurular yıl boyunca devam edecek olup, kontenjan sayısınca öğrenci eğitim ve öğretime dâhil olacak. Kontenjan dışında kalan öğrenciler, Bilgievlerinin kütüphane, bilişim, geziler, kulüpler ve tüm sosyal etkinliklerinden faydalanabilecek.

MEB MÜFREDATI İLE UYUMLU
Bilgievleri bu yıl yine 10 ilçede 15 merkezde faaliyet gösteriyorBilgievleri’nden 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde 20 binden fazla öğrenci yararlandı. Alanında uzman eğitmenler, Bilgievlerine gelen öğrencilerin okul derslerinde ve ödevlerinde yardımcı oldu. Yaz etkinleri ile sürekli eğitimin merkezi konumunda bulunan Bilgievleri, güz döneminde de Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu şekilde öğrencilere yenilikçi ve fırsatçı eğitim sunmaya hazırlanıyor.

FARKLI EĞİTİM ORTAMLARI SUNUYOR

Bilgievleri değerler eğitimi temelli; branş dersleri, atölye ve kulüp faaliyetleri, spor etkinlikleri, rehberlik hizmetleri, doğa kampları, yarışma ve turnuvalar, kültür-sanat etkinlikleri düzenleyerek, öğrencilere farklı eğitim ortamları sunmayı hedefliyor. Sunulan farklı alanlar sayesinde öğrencilerin erken yaşlarda yetenekleri keşfediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751