BİLGİEVLERİ’NİN YENİ DÖNEM ÇALIŞTAYI YAPILDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, 21–27 Ağustos tarihleri arasında yeni eğitim-öğretim yılı çalıştayını Seka Park Otel’de gerçekleştirdi.

 

“ÇALIŞTAY 5 GÜN SÜRDÜ”

Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ve beş gün süren çalıştay kütüphane, halkla ilişkiler – danışma, internet – bilişim ve personelleri, Türkçe, İngilizce, Matematik ve Fen Bilimleri eğitmenleri ve idarecilerin katılımıyla 10 farklı oturumla yapıldı. Oturumlarda, geride bırakılan eğitim-öğretim yılında yürütülen etkinliklerin değerlendirilmesi yapılarak ve personelimizin yeni eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında görüşleri alındı.

 

“BİLGİEVLERİNE AKADEMİK BİR BAKIŞ”

Çalıştayın Bilgievi idarecileriyle gerçekleştirilen oturumlarında, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oktay Koç, Bilgievleri’nde yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetleri akademik bir bakış açısıyla ele aldı. Çalıştay sürecinde Bilgievleri’nde yapılan uygulamalar, kurumun güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenmesi, kuruma yönelik tehditler ve fırsatlar, gelecek dönem çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Yürütülen çalıştayda personele hitap eden Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevil, geleceğimiz olan gençler için yapılan bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

“DEĞERLER EĞİTİMİNİN ÖNEMİ KONUŞULDU”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri’nde öğrencilere yönelik faaliyetlerin yanı sıra ailelere de eğitim veriliyor. Değerler eğitimi uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen “Ailede Değerler Eğitimi Projesi” ve “Anne Okulu Projesi” de çalıştayda konuşulan önemli konular arasında yer aldı. Mevcut faaliyetlerin daha kapsamlı bir hale getirilmesi ve projelerin geliştirilmesi için gerekli istişare ve değerlendirmeler yapıldı. Oluşturulacak olan çalıştay raporu ile Bilgievleri’nin yeni dönemde yürüteceği çalışmalara yön verilmesi planlanıyor.  

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817