BİLGİSAYAR EVİ YAKACAKTI, 3 KİŞİ HASTANEDE

Dumandan etkilenen biri çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 07.30 ‘da meydana geldi. 5 katlı binada oturan aileler imdat sesleriyle uyandılar. 5. Katta oturan Mustafa Yılmaz ve eşi Nurcan Yılmaz odada bir anda yoğunlaşan dumanla uyandılar.

Daireyi dumanların doldurduğunu ve masa üzerinde alevler olduğunu gören aile, seslere gelen komşuların da yardımı ile alevlere müdahale ettiler. Bu sırada çağrılan itfaiye de gelerek yangını tamamen söndürdü. Dumanlardan etkilenen Mustafa Yılmaz, eşi Nurcan Yılmaz ve çocukları İlayda Yılmaz gelen 112 sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahale ile oksijen verilerek tedavi edildiler. Aile daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada binada bulunan aileler de korku ile dışarı çıktılar ve dumandan etkilenmemeye çalıştılar.

Evde yapılan ilk incelemede, masa üstünde duran dizüstü bilgisayarın yandığı ve alevlerin de buradan başladığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili inceleme devam ederken, itfaiye görevlileri akşam yatarken açık bırakılan elektrikli ve elektronik eşyaların bu tür yanmalara neden olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817