Bilim Merkezi’nde Online Randevu Sistemi

Kocaeli Bilim Merkezi’nde yeni sezonda da ziyaretçileri ağırlamak için hazırlıklar tamamlandı. Yapılan çalışmalarla Bilim Merkezi’ne gerçekleştirilecek olan grup ziyaretleri için online randevu sistemi aktif hale getirildi. Yeni dönemde Bilim Merkezi’ni ziyaret etmek isteyen gruplar, randevu işlemlerini Kocaeli Bilim Merkezi’nin web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.

GRUP ZİYARETİ RANDEVU İŞLEMLERİ

Grup ziyareti randevusu oluşturmak isteyen kullanıcılar www.kocaelibilimmerkezi.com başvurular sekmesinden grup ziyaret başvurusu bölümünü kullanarak istedikleri tarihlere kayıt oluşturabilecek. Kayıt oluşturmak isteyen kullanıcılar internet adresine girdikten sonra, sırasıyla başvurular ve grup ziyaret başvurusu sekmesini takip ediyor. Başvuru ve temsilci bilgileri kısmında yer alan alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup, başvuru koşullarını okuyup onayladıktan sonra kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

HAFTANIN 6 GÜNÜ ZİYARETE AÇIK

Kocaeli Bilim Merkezi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK işbirliği ile kurulmuş olup Türkiye'nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesinin içinde yer almaktadır. Kapalı ve açık olmak üzere toplam 18 bin 650 m2 alana sahip olan Bilim Merkezi, pazartesi günleri haricinde haftanın 6 günü 09.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açıktır. Dinamik Dünyamız, Algı ve Gerçeklik, Bilimin Sultanları ve Su Alanı galerilerinde toplam 250 adet düzenek ziyaretçilerin kullanımına sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817