banner2779
banner2752
banner2750

BİN KİŞİYE KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI
 Kandıra Belediyesi tarafından kandillerde geleneksel hale getirilen kandil simiti dağıtımı Mevlid Kandili’nde de devam etti. Kandıra Cumhuriyet Meydanında, kurumlarda, Şefik, Merkez, Yeşil ve Zafer Camiilerinde 2 bin paket kandil simidi dağıtıldı. M. Kazım Dinç Devlet Hastanesinde hastaları tek tek ziyaret eden Kandıra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri hastalara kandil simidi ikram etti.

Vatandaşların kandilini kutlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Mevlid Kandili’nin İslam aleminin birlik  beraberliğine , insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını diledi.

Hz. Muhammed (SAV)’ın insanlara tebliğ ettiği evrensel mesajları, ahlâkî değerleri ve örnek hayatının tüm yönleri, yeni bir ruh ve heyecanla bir kere daha hatırlanacaktır diyen Başkan Köken,  O’nun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık merhametini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı O’nun yüce ahlakıyla güzelleştirmeliyiz dedi.

“ Gelenek ve Göreneklerimiz Yaşatılmalı”

Tazelenme mevsimi içerisindeyiz diyerek sözlerini sürdüren Başkan Köken,  bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak duaların kabul olmasını diledi.Özel günlerde eski geleneklerin yaşatılmasından dolayı son derece memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise kandillerini tebrik eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751