Binali Aslan Muhtarlık da İddialı

Mahallesi için hizmet manifestosu hazırlayan Binali Aslan, mahalle halkının talepleri doğrultusunda çalışmasına devam edeceğini söyledi. İşte Binali Aslan'ın manifestosu.

1.Mahallenin sorumluluğunun bilincinde olmak.

2.İhtiyaç sahiplerini tespit etmek ve ihtiyaçlarını değerlendirmek.

3.Muhtarlık kapısı, mesai saati içinde her zaman açık olacak.

4.Mahallemizi bir yıldır sıkıntıya sokan alt yapı çalışması bir an önce tamamlanması için çalışma yapılacak.

5.Mahallenin önemli sorunları için toplantılar düzenleyip, akil insanların görüşleri alınacak.

6.Muhtarlığın yakınında bir skorbort kuracağım, mahallemizde olan sorunları devam eden çalışmaları, kan bağışı, vefat ve taziyeleri ve günlük gelişmelerle bu skorbortta yer alacak.

7.Devlet kuruluşlarıyla planlı çalışacağım, mahallemi için hazırlanan projeleri takip edeceğim.

8.Her zaman olduğu gibi devlet büyükleri kamu görevlileri saygılı davranacağım. İnsanlara ukalaca değil, herkese eşit davranacağım. Ayrım yapmadan muhtarlık kapısına gelen kim olursa olsun, eşit davranacağım.

9.Sabah erken iş gidenlerin taşıma sorunları. okul giriş çıkışlarında olacak sorunlar giderilecek.

10.Mahallenin temizliğinden ve yıkanmasında temizlik işleriyle takvim yapacağım. Bu konuda belediye başkan adaşlarından söz aldık.

11.Spor kuruluşlarıyla istişare ederek mahallede kadın ve erkekler için yeni yapılacak spor tesisinde antrenman ortamı sağlamak.

12.İlimtepede Mahallemize inen yol, Hürriyet Bulvarında ve otoyol üstünde geçecek köprü için ve yine Yavuz Selim Mahallesinde yapılması planlanan otogar ve TIR Parkı için çalışmalar yapacağım.

13.Orman bölgesinde kalan ev ve arsaların davasının takibini yapacağım, sürekli bilgi sahibi olacağım ve Körfez Belediyesi ile istişare yapacağım

14.Mahallemizde yüksek okulda okuyan öğrencilere burs sağlama projem var.

15.Mahallede banka ATM’leri getirmek için gerekli çalışmayı yapacağım.

16.Mahallemizde yerel esnafı kalkındırmak için çeşitli projeler ve her yıl en az bir ay sürecek esnaf bayramı projem var.

17.Mahalle halkının arz ve talepleri üzerinde olan istekleri değerlendirip, girişimlerde bulunacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817