banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİNALİ YILDIRIM VE MEHMET ÖZHASEKİ DİLOVASI’NA GELİYOR 

Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni; 

65. Hükümet Başbakanı ve AK Parti Genel Başkan vekili Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri ile gerçekleşecek. 

YILDIRIM VE ÖZHASEKİ DİLOVASI’NA GELİYOR 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in girişimleri ile KMC Kayseri Metal Center San. Ve Ticaret A.Ş tarafından Orhangazi Mahallesi Kaymakamlık karşısında yapılacak olan Ahmet Eren, Huriye Eren Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi imza töreni 27 Mayıs (Cuma) günü saat 11:00’de Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.  

BAŞKAN ŞAYİR’DEN DİLOVALILAR’A DAVET  

İki önemli ismi Dilovası’nda ağırlamanın heyecanını yaşayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İlçemiz için önemli bir gün yaşayacağız. Girişimlerimiz sonucu hayırsever işadamlarımız tarafından yapılacak olan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin imza töreni iki önemli misafirimizin katılımı ile gerçekleşecektir. Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanlarımızdan Binali Yıldırım ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşecek imza törenine tüm Dilovalılar’ı davet ediyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826