BİNLERCE KİŞİ  İFTARDA BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
 İzmit Belediyesi'nin toplu iftar organizasyonu Akmeşe Tepebaşı Köyü'nde devam etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftara İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe yöneticileri, Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Mehmet Örgev, Belediyesi meclis üyeleri, Türkiye Muhtar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile çok sayıda muhtar ile vatandaş katıldı. Binlerce kişinin hep birlikte oruç açtığı iftarda birlik beraberli mesajları verildi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bütün vatandaşların masalarını tek tek dolaşarak "hayırlı Ramazanlar" dileğinde bulundu.

 

BU HUZURU YAŞAYAMAYAN KARDEŞLERİMİZ VAR

 

Vatandaşlarla birlikte oruç açıp, dua eden Başkan Doğan, İstanbul’daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yaralılara şifa dileyerek başladığı konuşmasında “siz değerli vatandaşlarımızla aynı masanın etrafında huzur içerisinde orucumuzu açtık. Dünyadaki diğer Müslüman ülkelerinde bu huzuru, bu düzeni bulamayan, bu ibadeti yaşayamayan kardeşlerimiz var. Bizim bu birliğimizi bozmak isteyenleri elimizin tersiyle iteceğiz. 

 

BİRBİRİMİZE DÜŞERSEK BİZİ DAĞITACAKLAR

 

Gerek İstanbul’daki olayalar, gerekse Güneydoğu’daki olaylar ülkemizin birliğini beraberliğini bozma, Türk milletinin, Müslümanların koruyuculuğunu ortadan kaldırmak amacıyla yapılmaktadır. Kimlerin yaptığı değil kimlerin yaptırdığı önemli. Ama Allah’ın izniyle başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz olmak üzere, tüm kurumlarımız ve yöneticilerimiz hepimiz bu birliğimizi beraberliğimizi koruyup, şehirlerimizin daha gelişmiş olması için daha çok çalışacağız. Daha çok çalışmaktan başka bir yol yok. Daha çok çalışmazsak, birbirimize düşersek bizi dağıtacaklar. Bu huzurlu sofraları Allah korusun ki torunlarımız bulamayabilir.

 

ALLAH DÜŞMANLARIMIZA FIRSAT VERMESİN

 

Suriye’nin Irak’ın, Filistin’in ve tüm Müslümanların sığınacak limanları var, biz varız. Ama bizim sığınacak, gidecek bir limanımız yok. Hangi siyasi görüşte, hangi renkte olursak olalım, gün birlik beraberlik günüdür. Hepimiz Müslüman kardeşiyiz, bu milletin bir parçasıyız, daha çok çalışmalıyız. Bu millete daha çok sahip çıkmalıyız. Allah düşmanlarımıza fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

 

DAĞLAR KADAR FARK VAR

 

Konuşasında yapılan hizmetlerle köylerin geldiği noktaya da değinen Başkan Doğan “köylerimize ne güzel hizmetler yapılıyor. Eksikler olabilir ama bundan 10-15 yıl öncesine baktığımızda arada dağlar kadar fark var. Köylerimize, yolundan, parkından, konağından, çeşmesinden, camisinden, temizliğine kadar her alanda güzel hizmetler sunuyoruz. Köylerimizin Avrupa’nın köylerinden daha güzel hale getirmeye kararlıyız” dedi. Başkan ve beraberindekiler iftar sonrası köy kahvesinde vatandaşlarla çay için sohbet ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817