BİR FACİA YAŞANABİLİRDİ..!

Körfez Fatih Mahallesi’nde bir okula öğrenci taşıyan servis minibüsü, el freninin boşalması sonrasında, okul çıkışı saatinde rampadan kayarak, yaklaşık 100 metre gitti ve boş olan dükkan vitrinine girdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi’ne öğrenci taşıyan Osman A. ‘ nın kullandığı 41 P 4639 plakalı servis minibüsü park edildiği okul önündeki rapmadan kaymaya başladı.

Bunu gören araç şoförü, koşarak minibüsü durdurmaya çalıştı ama başaramadı ve yere düşerek yaralandı.

Minibüste bu sırada hızla kaymaya devam etti ve yaklaşık 100 metre sonra karşı tarafta yer alan boş dükkanın vitrinine girdi. Bu sırada okuldan çıkmaya başlayan öğrenciler ve boş dükkanın önünde yer alan markete gelen müşteriler kaçışmaya başladılar.

Marketin yanında yer alan ve insanların oturduğu bankı da altına alan minibüs son sürat vitrinden içeri girerek durabildi.

Yaşanabilecek bir facia şoförün bağırması, insanların erken davranıp kaçışması ve şans eseri  sürçünün yaralanması ve maddi hasarla atlatıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817