banner2779
banner2752
banner2750

Bir Günde 116 Bin Lira Ceza Kesildi
 Emniyet kemer uygulamasında pilot il seçilen Kocaeli'de 1 Haziran'dan sonra emniyet kemeri takımlarında artışın gerçekleştiği gözlenirken, kurallara uymayan çok sayıda sürücülere de cezaları kesildi. Çarşı içindeki yoğunluğun sebebi olan yük taşıyan kamyonetler üzerinde yapılan çalışmalarda izin belgesi olmayan araçlara da cezaları kesilerek sürücüleri uyarıldı. 

Yük indirme ve bindirme saatlerinin öğlen 12.00'ye kadar olduğu, 12.00 ile 15.00'e kadar izin belgesi olan araçların çarşı içine girebileceği daha önceden de araç sürücülerine bildirildi. Ancak 15.00'dan 19.00'a kadar çarşı içine kamyonetlerin girmesinin yasak olduğu ve bunu bile bile halen yük indirip bindirmeye çalışan sürücülere de cezaları kesildi. Şehir için motorlu trafik polisleri Şahin'lerin çarşı içinde sürekli denetimlerini gerçekleştirdikleri uygulamada sürücüler uyarıldı. 

Çarşı içinde devam eden uygulamalar da motor sürücülerine de yönelik denetimler sürüyor. Kask takma zorunluluğunun olduğu motor sürücüleri ve arkasında seyir halindeki yolcular üzerinde yapılan uygulamalarda kask takmayan sürücülere cezaları kesilirken, kurallara uygun bir şekilde seyreden motor sürücülerine teşekkür edildi. Gün içinde çok sayıda kural ihlali yapan 421 motor ve araç sürücülerine bir günde ortalama 116 bin lira para cezası kesildi. 

Son zamanlarda özellikle gençlerin kullandıkları araçlara yaptırılan abart egzoz konusunda gelen aşırı şikayetleri değerlendiren polis ekipleri yaptıkları denetimlerle çarşı içinde dolaşan tüm araçlar durdurularak cezaları kesildi. Araç sürücüleri abart egzozların sökülmeleri aksi takdirde araçlarının bağlanacağı yönünde uyarıldı. Bunun üzerine abart egzozlu araçların önceye nazaran azaldığı gözlendi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751