BİR GÜNDE 4 PARK AÇILIŞI

İzmit Belediyesi tarafından Yahya Kaptan Mahallesi’nde aynı günde 4 parkın açılışı yapıldı. Türk büyüklerinin adının verildiği İbni Sina, Muhsin Ertuğrul, Vecihi Hürkuş ve Ali Kuşçu parkları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılış törenlerine belediye meclis üyeleri Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi, Ak Partili ilçe yöneticileri, Yahya Kaptan Toplu Konut Üst Yönetim Başkanı Metin Akyol, Ada yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.  

ÇOCUKLAR TÜRK BÜYÜKLERİNİ TANIYACAK

Açılışlarda konuşan Başkan Doğan, " Göreve geldiğimiz günden beri çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımızı için birçok çalışma yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz Yahya Kaptan’daki eski hobi bahçelerinin bulunduğu yerlere yeni projeler hazırladık. Bölgeye Yahya Kaptan Anıtı’nı, Kınalı Asker Parkı’nı kazandırdık. Otoparklı kapalı pazarı da kazandıracağız” dedi.

Park açılışları sırasında çardaklarda vatandaşlarla birlikte pasta da kesen Doğan, Yahya Kaptan’da yaptırılan parklara Türk büyüklerinin adlarını koyduklarını böylelikle çocukların bu kişileri oyun oynarken tanıma imkanı bulacaklarını sözlerine ekledi. Yahya Kaptan Toplu Konut Üst Yönetim Başkanı Metin Akyol da Başkan Doğan sayesinde çeyrek asır sonra mahallelerine hizmet geldiğini belirterek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817