banner2779
banner2752
banner2750

Bir günde 6 kanser ölümü
 Kanser hastalığı adı ne olursa olsun, yaş kaç olursa olsun her gün gözle görülür şekilde artıyor ve aramızdan birilerini alıp götürüyor.

Körfez’de de, bir günde 7 cenaze toprağa verilirken, 6’sı kanser teşhisi ile aramızdan ayrıldılar. Körfez Merkez Mezarlığı görevlilerini de şaşırtan üzücü günün ilk vakası  Erzurum doğumlu Rahime Özdemir oldu. 50 yaşındaki Rahime Özdemir göğüs kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. İkinci vaka 62 yaşındaki Vahit Ağyar oldu. Vahit Ağyar’da kemik kanseri teşhisi konulup, tedavi edilemeden ölen hastalar arasında yerini aldı. 87 yaşındaki Mirze Çalışkan’da akciğer kanserine bağlı olarak solunum yetmezliği teşhisi ile hayatını kaybetti ve toprağa verildi. 68 yaşındaki Osman Yıldız, yine Akciğer kanseri teşhisi konulan ve hayatını kaybeden bir vatandaş olarak Körfez’de toprağa verildi.

Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilen genç isimlerden birisi olan 30 yaşındaki Mikail Bilmez oldu. Hereke 17 Ağustos Mahallesi’nde oturan Mikail Bilmez, yine akciğer kanserine bağlı solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybedenlerden oldu. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde oturan 42 yaşındaki Neşe Danyıldız’da, akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti ve Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. 6 kansere bağlı vefatın yanı sıra 64 yaşındaki Satı Gökmen’de kalp yetmezliği sonucu vefat ederek, aynı günde Körfez’de toprağa verilen 7. vatandaş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751