banner2779
banner2752
banner2750

Bir günlük cirosu; SMS hastasına

Derince'de simitçilik yapan 41 yaşındaki Erkan Ayhan isimli simitçinin iki günlük gelirini SMS Hastası Tunahan Şenyurt'a bağışlamasından sonra bir destekte Körfez'den geldi. Körfez'de esnaflık yapan genç girişimci iş kadın Yurt Market'in Sahibi Şengül Yurt, bir günlük cirosunu SMS hastası Tunahan Şenyurt'a bağışlayacağını söyledi. Herkesin üzerine  düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Yurt, 'Bu hepimizin başına gelebilir' dedi.

 

Yurt, " Tunahan'ın dramını televizyondan gördüm. Çok etkilendim. Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini düşündüm ve iş yerimin bir günlük cirosunu Tunahan'a vermeye karar verdim. Bu bir insanlık görevidir. Tunahan'ın yürümesi ve sağlığına kavuşması için bizde elimizi taşın altına koyduk."dedi. Şengül Yurt daha önce  de 'Şehit  çocuklarına alış veriş bedava', ' Getir karneyi al kitabı', 'Bir günlük cirom Bayır-bucak Türkmenleri'ne,  ve ' Bir günlük cirom Kocaelispor'a gibi çalışmalarda bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751