BİR GÜNLÜK HASILATINI  DERNEĞE BAĞIŞLADI

Caner Göçmez, 27 Şubat Perşembe günü yapılacak olan hasılatı Down Cafe’ye bağışlanacağını söyledi.

Konuyla ilgili olarak taşınma haberini aldıktan sonra cafeyi ve Dernek Başkanı Belgin Abanoz’u ziyaret eden Caner Göçmez, her kesin bu konuda yardımcı olması gerektiğini ifade etti.

Körfezli  Eczacı Caner Göçmez yaptığı açıklamada, "Ben aslen Elazığlıyım, Gölcük'te öğretmenlik yapan annemden dolayı, birçok dost edindim kendimi Gölcüklü saydım. Elimden geldiğince Gölcükle alakalı konularda destek olmaya çalışıyorum. Elazığ’da yaşanan depremde Gölcük hassasiyeti ile onurlandım. Hatta +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneğinin deprem bölgesine yardım götürmesi, çocuklara yönelik çalışma yapması beni çok mutlu ettiği için Başta Başkan Belgin Abanoz ve ekibini ziyaret ederek tebrik ettim. Bu özel çocuklar hepimizin o yüzden herkes sahip çıkması gerekiyor. 27 Şubat Perşembe günü Eczanemde yaptığım hasılatı Gölcük Down Cafe’nin taşınması için bağışlayacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817