banner2779
banner2752
banner2750

Bir Kıymık Çıkartmaya  600 Lira

İddialara göre Veli Yıldız 24 Mayıs günü köpeğinin aksadığını gördü. İncelediğinde köpeğin ayağına bir parçanın battığını gördü ama hayvanın can acısıyla tepki vermesi nedeniyle çıkartamadı. Bunun üzerine Yarımca’da bir veterineri aradı ve eve gelmesini istedi. Eve gelen veteriner iddialara göre köpeğin topuğunda ki parçayı çıkarttı ve sonrasında da bayram fiyatı olduğunu söyleyerek 600 lira aldı.

Konuyla ilgili yaşadıklarını anlatan Veli Yıldız, kendisine sorulduğunda açıklayacağı veteriner ile ilgili olarak gerekli mali incelemenin yapılmasını istedi. Yıldız, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı; “Bayramın ilk günü şirketimde baktığım hayvanlarımı beslemek için garaja geldiğimde kangal olan köpeğimin ayağının havada olduğunu ve yere basamadığın gördüm. Kontrol ettiğimde  parmak araları tahriş ve topuğuna batmış bir çok ufak bir parça gördüm.  Önce Kendim almak istediysem de canı çok yandığı için müsaade etmedi.  Yemeklerini verdim ve eve göndüm.  Evden nöbetçi veterineri aradım   ve 16:30 gibi beni arayacağını söyledi.  Beni aradı veterinere geçtim telefonda köpek büyük olduğu için getiremiyecegimi  söyledim. Sizi malzemelerinizle beraber ben götürüp getiriyim dedim.  (Mesafe de yaklaşık  4-5 km var yok.)   Hayır ben kendi aracımla gelirim ama ücret farklı olur dedi bende yol parası ilave eder en fazla düşüncesiyle ücreti sormadım ama kendisi de ben şu kadar ücret alırım demedi.  Vetenier keni aracı ile bizi takip etti geldik köpeğin ayağına baktı bir tane ufak bir parça, parmak aralarında bir sıkıntı yok dedi ve hayvanı uyutmak için iğne yaptı. Tabi ilaç tesirini göstermedi arka arkaya iki tane daha vurdu  neyse hayvan uyumadı ama hali kalmadı köpeğin ayağına alkol döktü, tendürtiyot döktü ve ufak parçayı hayvanın topuğunda aldı ve tekrar ilaç sıktı. Çarşamba günü tekrar bakarım o zaman da ilave 100 tl ücret alırım dedi. Ücreti  sorduğumda  600 tl dedi çok değilmi biraz indirim yapın dediğimde bayram tarifesi eğer burada değil de kliniğe getirseydiniz 750 tl olurdu dedi. Üzerimde para yoktu  kartla çektim  kendi yerinde takdim ettim. 100 tl bugün içi vereceğimi söyledim. Fakat kalan ücretini vermeyeceğim gibi bugün de çağırmayacağım.  24.5.2020 tarihinde ve devamında yapmış olduğu muayenelerin takip edilmesi ve almış  olduğu ücretlerin araştırılmasını arz ediyorum.

Bir gün sonra hayvanlarıma tekrar beslemek için gittiğimde  vetenierin kullanmış olduğu malzemeleri ortada bıraktığını fark ettim. Tabi fiyat bir taraftan birde malzemeleri almayıp orada bırakması  beni  fazlasıyla üzmüştür.

Fırsatçılık yapmıştır. gerekli cezayı almasını ve vermiş olduğum paranın muayene kısmının kesilmesini ve geri kalanın iadesini istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751