BİR KONAKTA KÖRFEZ MAHALLESİ’NE
                                           

Mahallere etkin ve hızlı hizmet sunmak amacıyla başlattığı mahalle konakları projesini tüm hızıyla devam ettiren İzmit Belediyesi, Körfez Mahallesi’nde de konak yapımına başladı.

İçinde muhtarlık odası, kurs odaları, sağlık odası, spor odası ve toplantı salonunun bulunacağı konağın temeli İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde atıldı. Temel atma törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe Yöneticileri, ASO ve Halk Eğitim Eğitim Müdürü Salih Aydın, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez Mahalle Muhtarı Emre Yazıcı, Sanayi Mahalle Muhtarı Osman Çilingir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DEĞİŞİM HİSSEDİLİYOR

Belediye olarak mahallede yaptıkları hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendiren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, konuşmasında Körfez Mahallesi’nde ki değişime dikkat çekti. İzmit’i Avrupa şehirleri ile yarışır hale getirmek için her mahallede önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Başkan Doğan “ milletvekili olduğum dönemde bu mahalleye ablamı ziyarete geldiğimde çamur içindeydi. 2004’ten bu yana mahallemiz, İzmit’imiz büyük bir değişim ve gelişim yaşıyor. İzmitliler bu değişimi hissediyor” dedi.

150 GÜNDE TAMAMLANACAK

521 metrekare kullanım alanına sahip olacak konağı 150 günde tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Doğan, “Körfez Mahallesi Mahalle Konağımız şimdiden hayırlı olsun. İzmitliler konaklara layık. İzmit için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

 

Körfez Mahallesi Muhtarı Emre Yazıcı temel atma törenin de Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti. Son dönemde çok güzel hizmetler alan mahallenin çehresinin hızla değiştiğine dikkat çeken Yazıcı “ kısa zaman içerisinde bitirilerek hizmete açılacak olan mahalle konağımız sayesinde birçok ihtiyacımızı giderilmiş olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817