BİR KOVA TUTKAL  SOKAĞI KOKUYA BOĞDU
 Alınan bilgilere göre, plakası alınamayan ve kime ait olduğu belirlenemeyen tutkal tankeri, sokak içinde park etti. Bu sırada sızan yaklaşık bir kova tutkal yerde birikti. Biriken tutkal sokak sakinleri tarafından suyla yıkanınca da ortaya keskin bir koku yayıldı. Rüzgarın da etkisiyle sokağı etkisi altına alan keskin koku, insanları rahatsız edince durum polis bildirildi. Polis ve Körfez zabıtası sokakta yaptığı incelemede kokunun kaynağının tutkal olduğunu belirledi.

Sokak, vernelle tekrar yıkanıp, temizleme aracı ile temizlenerek rahatsız eden koku giderildi. Konu, Büyükşehir Belediyesi Çevre Dairesine iletildi.

Yarımca’dan ihbar

Bu arada Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nden de bir ihbar yapıldı. Yapılan ihbarda, sarımsak kokusu içeren bir kokunun duyulduğu bildirildi. Yapılan incelemede bir kaynak bulunmadı ama rüzgarın etkisiyle yayılan bir koku olduğu tahmin ediliyor. Kokuyla ilgili araştırtma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817