banner2779
banner2752
banner2750

 Bir madalya da Boks’tan geldi
 Bir madalya da Boks’tan geldi

 

Akdeniz Oyunlarına 13 sporcuyla katılan ve şuana kadar 4 Altın 1 Gümüş 2 Bronz olmak üzere toplam 7 madalya kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’da bir madalya’da milli boksör Mehmet Topçakam’dan geldi. Cezayir’li rakibiyle yarı final maçına çıkan milli boksör Mehmet Topçakam rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyemeyince karşılaşamadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla bronz madalyayı garantileyen Mehmet Topçakam Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un Akdeniz oyunlarındaki madalya sayısını ise sekize çıkarmış oldu.

 

KELEŞ, ALTIN MADALYA İÇİN RİNGE ÇIKACAK

Öte yandan yarı final müsabakasında mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un bir başka milli sporcusu Fatih Keleş ise tarih yazmaya devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor forması altında başarıdan başarıya koşan Avrupa şampiyonu Keleş, yarı final müsabakasında 64 kiloda Yunanlı boksör Alexandros TSANIKIDIS karşısına çıktı. Kendisine özgü stiliyle ringte yine şov yapan Keleş, Yunanlı rakibini 3-0 yenerek finale adını yazdırdı. Başarılı boksör Fatih Keleş 26 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00 Cezayirli rakibi Abdelkader CHADI karşısında altın madalya için mücadele edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751