banner2779
banner2752
banner2750

Bir telefon dolandırıcılığı daha Körfez’de
 Körfez İlçe Çamlıtepe Mahallesi'nde ikamet eden Cemalettin Cerit'i, 'Vakıfbank'tan arıyoruz. Banka bilgilerinizi güncelleyeceğiz' diyerek bankamatik kartına ait olan bilgileri alan dolandırıcılar, hesapta bulunan 400 Dolar'ı anında çektiler. Durumu farkeden Cemalettin Cerit, soluğu banka da aldı. Daha sonra kendisini arayan telefon numaralarının kime ait olduğunu öğrenmek için telekoma giden Cerit, 'Biz numarayı veremiyiz' cevabı ile karşılaştılar. Kendisini dolandıranların peşine düşen Cerit, şimdi hukuk mücadelesine başladı. Kendisini İstanbul'dan arayan dolandırıcıların kullandığı telefon ise şu anda kullanımda olmadığını söyledi.

 

Cerit, 'Bankadan arıyoruz diyen dolandırıcılarda benim banka bilgilerim vardı. Bana telefonda banka bilgilerimi söylediler. Bende inandım. Söyledikleri bilgiler bana aitte. Son olarak benden bankamatik kartının arkasındaki güvenlik numarasını istediler. Bende bankadan arıyorlar diye verdim. Sonra hesabımda bulunan 400 doların çekildiğini farkettim. Nasıl olurda benim hesap bilgilerim dolandırıcıların elinde olur. Bu yüzden bankayı mahkemeye verdim. Ayrıca bana destek olmayan Telekomu'da mahkemeye verdim. beni dolandıranlar, İstanbul'dan beri aramışlar. Beni arayan numaralar şu anda kapalı gözüküyor."dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751