BİRİ KADIN 2 İŞİ YAKALANDI

Sivil ekiplerin kurduğu pusudan da kaçmayı başaran zanlılar, Yukarı Hereke’de jandarma tarafından yakalanıp teslim edildiler.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez Tütünçiftlik’te bir çiğ köfteci ve kuaföre giren şahıslar, plazma televizyon, dizüstü bilgisayar, bir miktar da nakit para çaldılar. Yapılan ihbarlar üzerine pllis parmak izlerini aldı ve kamera görüntülerini takip etmeye başladı.

Bu arada şahıslar, Derince’de bir fotoğrafçı dükkanına ve kuruyemiş bayisine girdiler. Kuruyemiş bayisinden 20 adet gümüş nişan tepsisi, fotoğrafçıdan da 4 adet profesyonel Panasonik marka kamera, 4 adet profesyonel Nikon marka fotoğraf makinası çaldılar. Bir kebapçının da motosikletini çalan hırsızılar daha sonra kaçtılar.

Kamera görüntüleri ile kullanılan araç plakasına ulaşan polis, sıkı takiple belirlene ve sisteme yakalanan aracı Körfez Kuzey Mahallesi’nde durdurmak istedi. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Sivil Asayiş ekipleri tarafından Kuzey Mahallesi’nde durdurulmak istenen Kırmızı Hyundai marka otomobil pusudan kurtuldu. D-100’de yaşanan kovalamaca sonrasında araç Yukarı Hereke’ye kaçtı ve bu kez Körfez Jandarması da çalışmalara yardım etmeye başladı.

Aranan araç, gece saatlerinde park halinde jandarma tarafından bulundu ve içindeki biri kadın 2 kişiyle birlikte polise teslim edildi. Otomobilin içinde çalıntı fotoğraf makinaları, kameralar ve gümüş tepsiler de ele geçirildi.

Arkadaş olmuşlar

Yakalanan M.B. (27) ve arkadaşı olduğunu söyleyen S.H.G. (26) adlı bayan sorgulamalarından sonra sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İstanbul’da oturduğu öğrenilen M.B. kandıra Cezaevine, evli olduğu ve zanlıyla arkadaşlık yaptığı iddia edilen S.H.G. de Gebze Kadın Cezaevine gönderildi. Otomobilin kiralık olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817