banner2779
banner2752
banner2750

Birleşecekler mi ?
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ile SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen akşam yemeğinde bir araya geldi. Konuyla ilgili ilk açıklamayı ev sahibi Duyar yaptı. Bu birlikteliğin uzun zamandır planlandığını belirten Duyar, “Kocaeli ve milletimiz için bir aradayız. Milli ve manevi değerlerimizin ortaklığı noktasında bir araya gelmemizin Kocaeli için hayırlara vesile olmasını diliyorum. SP Lideri Necmettin Erbakan, MHP Lideri Alparslan Türkeş ve BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyorum” dedi.
 
KOCAELİ’NDE BİR İLK
Duyar’ın ardından söz alan Ejderoğlu ise, “Serhat Bey Kocaeli için bir şans. Bu şekilde bir araya gelmeye devam edeceğiz. Ama bu yetmez. Daha önce AKP ve CHP ile de bir araya geliyorduk ama bizim ülkenin içinden geçtiği bu kritik süreçten sonra bir araya gelmemiz manidar oldu. Milletin moral ve motivasyona ihtiyacı var. Hep birlikte memleketi iyi düzeye taşımamız gerekiyor” diye konuştu. Bu birlikteliği bir ilkin başlangıcı olarak yorumlayan Ünlü ise, “Her üç partinin de kendi tabanıyla ilgili kritik yapacağı bir ilk yaşayacağız” açıklamasında bulundu. 
 
AKP VE CHP BİRBİRİYLE UĞRAŞIYOR
Ülkenin birlikteliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Ünlü, “Tek bayrak, tek dil, tek millet mesajının verilmesi anlam  ifade ediyor. İlerde bununla ilgili bir manifesto yayınlayacağız. Kocaeli bizim ve biz Kocaeli için siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan il başkanları 2014 yerel seçimlerinde bu partilerde oluşacak bir koalisyon olur mu olmaz mı sorusuna olumlu cevaplar verdi. Duyar, “AKP ve CHP birbirleriyle uğraşıyor. Birbirleriyle değil ülke sorunlarıyla uğraşsınlar” diye konuştu.
 
AKP VE CHP BİZİ YOK SAYIYOR
Gerçek siyasetin milleti kandırmadan dayanışma içinde yapılması gerektiğini söyleyen Duyar, AKP ve CHP’nin ülke menfaati için bir araya gelmediğini söyledi. Duyar, “Birliktelik olur mu olmaz mı bunu da beraber göreceğiz” dedi. Ünlü ise AKP ve CHP’nin tahterevalli siyaseti yaptığını belirterek, “CHP ve AKP bizleri yok sayıyor. Onlar bu siyasete devam ederken biz çalışmaya devam ediyoruz. Kocaeli ve Türkiye tabanı belli noktalarda birliktelik yapacaktır ama şuan bir şey söylemek için erken. Kocaeli’nde biz de varız diyoruz. Herhangi bir çağrı olmadan gönüllü olarak bir araya geldik” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751