‘BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE SÜRECEK’

Ak Parti İzmit İlçe Başkanlığına meclis üyeliği aday adaylığı için başvurular devam ediyor. 1 Aralık tarihinde son bulacak olan başvurular için meclis üyeliği talipleri başvuru dosyalarını ilçe başkanlığına teslim ediyor. Bu kapsamda önceki gün Ayyıldız Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ayyıldız meclis üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Ali Korkmaz’a teslim eden Ayyıldız, görevini Ak Parti’ye layık bir şekilde yerine getireceğini söyledi.

 

‘BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE SÜRECEK’

Başkan Korkmaz, meclis üyeliği düşünen isimleri 1 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunmaya davet ederek, “Partimizde aday adaylarının bolluğu demokrasinin bir göstergesidir. Bizim partimizde her zaman birlik beraberlik ön plandadır. Teşkilatlarımızla uyum için seçim sürecini tamamlayacağız” diyerek Ayyıldız’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 1972 İzmit doğumlu olan ve Yenidoğan Mahallesi’nde ikamet eden Yılmaz Ayyıldız, evli ve 2 çocuk babası.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817