BİRLİKSPOR AÇIKLAMA YAPTI

Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz imzasıyla, resmi sosyal paylaşım sitesinden yapılan duyuruda şu açıklamaya yer verildi; ‘’ Basına ve kamuoyuna;

Kocaeli Birlik Spor Kulübü olarak tüm faaliyetlerimizin, plan ve projelerimizin kamuoyuna duyurulması, basın yayın kuruluşlarına aktarılması ve tanıtımı Medya Birimi’miz tarafından profesyonel çalışma yürütülerek sistemli bir şekilde yapılmaktadır. Bunun haricinde kulüp ve şahsım olarak herhangi bir kişi ya da kuruluştan basın danışmanlığı hizmeti almamaktayız. Son zamanlarda şahıslar tarafından dillendirilen ve bilgisi kulübümüze kadar ulaşan ‘kulüp başkanı basın danışmanı’ gibi bir sıfat tarafımızdan hiç kimseye verilmemiştir. Kulübümüzün adı kullanılarak bu yönde yapılan asılsız bilgilendirmelere itibar edilmemesini diler, yanlış anlaşılmaların ve haksız kullanımların önüne geçmek adına duyduğumuz zorunluluktan dolayı yaptığımız bu açıklamayı kamuoyuna ve basına arz ederiz.

Kocaeli Birlik Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Başkanı
ERHAN YILMAZ’’.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817