BİRLİKSPOR, GÖZÜNÜ TOKATSPOR'A ÇEVİRDİ
 Ligde Tarsus İdman Yurdu galibiyetiyle kötü gidişe dur diyen ve son üç maçta 7 puan toplayan Kocaeli Birlikspor, pazar günü evinde konuk edeceği Tokatspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hafta içi oynadığı Tuzlaspor karşılaşmasında son saniyede bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak büyük moral depolayan Kocaeli Birlikspor gözünü, Tokatspor'a çevirdi. Ligde kendisinden İki puan fazlasıyla ikinci sırada yer alan ligin güçlü takımlarından Tokatspor'u konuk edecek olan yeşil siyahlılar bu maçı kazanarak üst sıralara yükselmek istiyor.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
Kocaeli Birlikspor'da sakatlar teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Tokatspor karşılaşmasında sakatlanan Emre Balak ile golcü futbolcu Abdullah Halman kontrolleri nedeniyle çalışmalara katılmazken, geçtiğimiz hafta arka ayağında ağrı bulunan Ufukhan Bayraktar'da idmana katılmayan isimler arasında yer aldı. Savunma oyuncularından Necdet Kaba'nın durumunun ise maç günü belli olacağı belirtildi. Sakatlıklar nedeniyle sık sık takımda değişikliklere giden teknik patron İsmet Taşdemir'in bu haftada farklı bir kadroyla Tokatspor karşısına çıkması bekleniyor. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir'de idmanları takip ederek futbolcuları yalnız bırakmıyor.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817