BİRLİKSPOR TEPECİKSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
 Bu sezon ligde iyi sonuçlar alan ancak deplasmanda Ankara Demirspor'a  2-1 yenilen Kocaeli Birlikspor'da Başkent yenilgisinin üzüntüsü sürüyor. Ankara temsilcisi karşısında çok üstün bir oyun sergileyen ancak basit  hatalar nedeniyle karşılaşmayı kaybeden Kocaeli Birlikspor gözünü Tepecikspor'a çevirdi. Cuma günü Büyükçekmece'de Tepecikspor ile karşılaşacak olan Kocaeli Birlikspor'da tek hedef mutlak galibiyet.

İKİNCİ DEPLASMAN MAÇINDA
Üst Üste fikstür gereği üç deplasman maçı oynayacak olan Kocaeli Birlikspor, Başkent deplasmanının ardından ikinci deplasmanda İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile karşılaşacak. Ankara Demirspor karşılaşmasının ardından verilen bir günlük izinin ardından futbolcular, Yarımca Alparslan Türkeş tesislerinde Tepeceikspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde gerçekleşen idmana tüm futbolcular eksiksiz katılırken, hafif sakatlığı bulunan Necdet Kaba takımdan ayrı çalıştı.

FUTBOLCULARLA UZUN UZUN KONUŞTU
Futbolcularla idman öncesi uzun süren bir konuşma yapan Teknik patron İsmet Taşdemir, Ankara Demirspor karşılaşmasında yaptıkları hatalar nedeniyle tatlı sert uyardı. Konuşmanın ardından 45 dakikalık performans idmanı gerçekleştiren yeşil siyahlı futbolcular daha sonra iki gruba ayrıldı. Demirspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular kısa süre kondisyon merkezinde çalıştıktan sonra idmanı bitirdi. Diğer futbolcular ise sahada beşe iki oynadı. Futbolcular beşe iki çalışmasının ardından daha sonra minyatür kalede maç yaptı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817