BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AFAD İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, göreve başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha öncede birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ifade deden AFAT İl müdürü Salim Tekoğlu, devletin kurumları olarak her daim bir bütün olarak halkımıza hizmete etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda göreve yeni başlayan Genel Sekreterimiz İlhan Bayram’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. ”dedi.

EN KISA VE EN YÜKSEK KALİTEDE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet ifade ederek, “Devletin kurumları ve yerel yönetimlerin her noktada uyumlu çalışması çok önemlidir. Halkımızın bizlerden talep edeceği hizmetleri en kısa ve en yüksek kalitede yapacağımıza inanıyorum. İnsanlığın yardım noktasında en cömert ülke olan Türkiye’nin, afetlerde de en hızlı hareket etme kabiliyeti bakımından AFAD’ı bir kez daha tebrik ediyoruz. Güzel ülkemizde oluşabilecek afetlere hazır olmanız ve bu noktada önlemleri almamız çok önemli. Tüm ekibinize bu kutsal görevde başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817