BİSİKLET DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR
 Geçtiğimiz Cuma günü İbni Sina İmam Hatip Ortaokulu’nda starttı verilen bisiklet dağıtımı Mehmet Sinan Dereli Orta Okulu’nda devam etti. Burada da 300’e yakın bisiklet sahiplerine teslim edildi.

 

BİZ, BİSİKLETİ RÜYAMIZDA GÖRÜRDÜK

 

 Bisiklet dağıtımında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,” çocuklarımız bizim gördüğümüz eksiklikleri görmesin istiyoruz. Çocukken bisikleti ancak rüyalarımızda görürdük. Biz ise çocuklarımızın hiçbir eksiği olmasın diye çalışıyoruz. Onlar bizim bu dünyadaki en değerli varlığımız, bizim bugünümüz, yarınımız ve en önemlisi de  ülkemizin gelecekteki garantileridir.  Bayrağımızın, ezanımızın, değerlerimizin en önemli koruyucu ve kollayıcılarıdır. Onların var olması bizlerin de var olmamız anlamına geliyor. İlk başlarda öğrencilere bisiklet veriyoruz diye bizleri eleştirenler olmuştu. Fakat bizler bu eleştirileri dikkate almayarak öğrencilere bisiklet dağıtmaya devam ettik. Şimdiye kadar 30 binden fazla öğrencimize bisiklet verdik.

 

TÜRKİYE’YE MODEL OLDUK

 

 Dünyada böyle bir proje yok. Sağlık Bakanlığı bisiklet dağıtacağını açıkladı. Cumhurbaşkanımız bütün belediyelere bisiklet dağıtmaları konusunda talimat verdi. Bu bizim için milli bir görev. Bu yıl Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirerek 5000 öğretmenize bisiklet hediye ediyoruz. Bizim amacımız başta öğretmenlerimiz olmak üzere anne babalarımız çocuklara model olsun. Öğretmen bisiklete binerse, anne baba bisiklete binerse nesillerde bisikletle büyür, bisikleti hayatına alır” dedi.

 

BİR VE BERABER OLALIM

 

Başkan Doğan, ülkemizde çok üzücü olaylar olduğunu da ifade ederek”  son Ankara’daki patlamada da masum insanlarımızı katlettiler. Bu sadece bu gün yapılan bir olay değil.  Malazgirt zaferinden beri ülkemiz üzerine oyunlar oynanıyor. Bizi Anadolu’dan atabilmek için taşeron örgütleri kullanmaya devam ediyorlar. Ülke olarak birlik beraberlik içinde olursak bu oyunu bozarız.  Moralimizi bozmaya çalışanlara  izin vermeyelim, Bu ülke bizim, ölürüz de vazgeçmeyiz” şeklinde konuştu.

Bisiklet dağıtımı sırasında Beste Karasu isimli öğrencinin okuduğu şiir Başkan Doğan’ı oldukça duygulandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817