BİSİKLET DAĞITIMLARI SON SÜRAT

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda 44, 7. Boru İlkokulu’nda da 84 öğrenci bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşadılar. Bisiklet dağıtım törenlerinde konuşan Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut “ 2012 yılından beri öğrencilere bisiklet dağıtıyoruz. Bu sene devlet, özel okulu ayrımı yapmaksızın 12 bin 500 öğrencimize bisiklet vermiş olacağız. Şimdiye kadar dağıttığımız bisiklet sayısı ise 70 bini geçti.

ÖRNEK ALINIYOR

Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar çok kişiye bisiklet dağıtılmamıştı. İzmit Belediyesi hep ilkleri yapan ve örnek alınan bir belediyedir. Bisiklet projemizde Türkiye’ye örnek oldu ve bir çok belediye artık bisiklet dağıtmaya başladı. Bisiklet, sağlık demektir, ekonomi demektir. Bilimsel araştırmalar bisiklet kullananların daha mutlu olduğunu göstermektedir. Onun için bol  bol bisiklet kullanın. Bisikletleri kullanırken kask takmayı sakın unutmayın” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817