BİSİKLET EĞİTİMLERİ TEKRAR BAŞLADI
 İzmit Belediyesi’nin öğrencilere yönelik bisiklet eğitimleri okulların açılmasıyla birlikte tekrar başladı. Şimdiye kadar 30 binden fazla öğrenciye bisiklet eğitimi verildiğini söyleyen yetkililer” Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Bisiklet Eğitim Pistinde uzman eğitmenler nezaretinde öğrencilere hem teorik hem de pratik eğitim veriliyor. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın girişimleriyle 4 yıl içinde 20.750 öğrenciye bedava bisiklet verildi. Bu sene de en az 5 bin öğrenciye bisiklet hediye edilecek. Öğrencilere önce bisiklet kullanmayı öğretiyoruz” dediler.
Bu dönemin ilk bisiklet eğitimi Yahya Kaptan Orta Okulu  öğrencilerine verildi. Okul Müdürü Hüseyin Gürkaş ve  beden eğitimi öğretmeni Selçuk Yiğit ile birlikte eğitim pistine gelen  öğrencilere, aynı zamanda  milli sporcu da olan bisiklet antrenörü  Mehmet Bozdemir, bisikleti tanıttı. Ardından da öğrenciler bisiklet kullanmayı deneyerek öğrendiler. Eğitimin sonunda öğrencilere sertifika verildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817