BİSİKLET PARKLARINA BÜYÜK İLGİ
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın İzmitlilerin günlük yaşamına soktuğu bisiklet kullanıcılarının sayısı arttıkça  yeni park yerleri de yapılıyor. Yaklaşık 5 yıl önce Bisiklet Kenti İzmit sloganıyla başlayan bisiklet kullanımında  büyük artış olduğunu söyleyen İzmit Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri” özellikle birkaç yıl içinde bisiklete olan ilgi çok arttı. 2 yıl öncesine kadar 60 olan bisiklet park yeri sayısını yoğun talep üzerine162’ye çıkardık. Halen şehrimizin 162 ayrı noktasında her biri 6 adet bisikletin park edebildiği yer bulunmaktadır. Vatandaşlar, işe, alış verişe bisikletleriyle gidip gelmektedir. Gelen taleplere göre her gün yenilerinin eklendiği bisiklet park yerleri güvenlik bakımından da oldukça uygun yerlerdedir” dediler.

Belediye yetkilileri, gelen talep üzerine Arızlı TOKİ konutlarının bulunduğu bölgeye de 3 adet bisiklet park yeri monte ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817