banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİSİKLET SEVİNCİ KÖY OKULUNDA DEVAM ETTİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Belediye meclis üyeleri Yaşar Keskin, Mehmet Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve muhtarların katıldığı törenle Çubuklu Osmaniye Ortaokulu’nda 26 öğrenci ile 16 öğretmene bisikletleri verildi.

 

BAŞLAMAK DEĞİL SÜRDÜREBİLMEK ÖNEMLİ

 

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan,  bir köy okulunda bisiklet dağıtmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirterek “okullarımıza destek olmak bizim asli görev alanımız değil ama buralarda yavrularımız var oldukları sürece eğitime destek olmaya devam edeceğiz. 9 yıl önceki adaylık vaatlerimizden olan  bisiklet projemizin Türkiye’nin bir çok yerinde örnek alınması bizi gururlandırıyor. Bir şeye başlamaktan daha önemli olan bir şey var ki, o da başlanılan işi sürdürebilmektir. Çok şükür 5 bin bisikletle başladık bu yılla birlikte yaklaşık 40 bin bisiklet dağıtmış olacağız.

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

 

İzmit Belediyesi olarak, Cumhurbaşkanımızın hizmet anlayışında, belediyecilik anlayışında çalışan, halkıyla bütünleşen bir belediyeyiz. Halkımızın kuruşunu ziyan etmeden, her alanda, yine halka hizmet etmek için çalışıyoruz. Köyümüze gelirken yaptığımız hizmetlerimizi de gördük, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak.  Ülke olarak da Avrupa’dan daha iyi bir hale geleceğiz. Bir dönem Atalarımız Avrupa’yı yönetiyor, onlara adaleti, medeniyeti, insanlığı öğretiyordu.  Biz yine Avrupa’yı yöneteceğiz,  yavrularımız, onların yavruları yine görmediklerini, bilmediklerini onlara gösterecek. Yeter ki birliğimizi bozmayalım.

 

ÇOCUKLARA, ANNE BABA GÖZÜYLE BAKIYORUZ

 

Bizim tek isteğimiz, evlatlarımız bizim çektiğimiz yoklukları çekmesin. Bizim zamanımızda değil bisiklet sahibi olmak, okula giderken kitaplarımızı koyabileceğimiz bir çantamız bile yoktu. Ayağımızda ayakkabımız var ise bizden mutlusu olmazdı. Ama şimdi anne babalarımız ,evlatları her şeyin en iyisine sahip olsun diye canla başla çalışıyorlar. Bizde çocuklarımıza anne baba gözüyle bakıyor, yoklukları yaşamasınlar istiyoruz. Ülkemizde artık konuşulan ihtiyaçlar çok değişti. Bir zamanlar tepegözü olmayan, bunu devletinden talep eden okullar, donanımlı bilgisayar sınıfları olan, akıllı tahtaları, çok amaçlı salonları olan, bilimsel çalışmalar yapan köy okullarımıza dönüştü.  Bundan 15 yıl önce çocuklarına aşı yapamayan devletimiz şimdilerde dünyanın 4. büyük asma köprüsünü yapar hale geldi” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826