banner2779
banner2752
banner2750

BİSİKLET YARIŞINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ DOĞAN’IN ELİNDEN ALDI
 Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla binlerce öğrenciye bedava bisiklet dağıtan İzmit Belediyesi, bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla da çeşitli etkinlikler düzenliyor. Ulusal Egemenli Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet yarışmasına 14 okul katıldı. Yarışmada Özel Çonkbayırı Ortaokulu, Şehit Selçuk Gökdağ Ortaokulu ve Yarbay Refik Cesur Ortaokulu  dereceye girdi. Dereceye giren okullar, kupalarını İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın elinden aldı.

 

ÖRNEK ALINAN PROJE

 

Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Bisiklet Eğitim Pistinde düzenlenen ödül töreninde konuşan Başkan Doğan “ Bisiklet projemizin amacına ulaşıyor olması bizi hem mutlu ediyor, hem de gururlandırıyor. Bizim verdiğimiz bisikletlerle yarıştınız, kazandınız kaybettiniz, önemli olan bisikletlerinizle bu yarışa katılmanızdır. Türkiye de ilk defa bisikleti biz dağıtmaya başladık, şimdi diğer yerlerde de bu uygulama yapılıyor. Sağlık Bakanlığı da şehrimize geldi bu projemizi inceledi ve örnek aldı. Şimdi Türkiye genelinde bisiklet dağıtımlarına başlandı. Avrupa, bisikleti 30 yıldır kullanıyor. Sokaklarda araçtan çok bisiklet var. Biz de bu açığı kapatmak, bisikleti hayatımıza almak için bir çalışma başlattık ve hızla Avrupa’yla aramızdaki açığı kapatıyoruz. Bisiklet dağıtımlarından, bisiklet yollarına, eğitim pistlerine, akıllı bisikletlere kadar İzmit’i bisiklet şehri yapmak amacıyla projeler gerçekleştirdik” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751