banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BİZ GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 AK Parti ile birlikte Türkiye'nin yeninden güçlü bir hale geldiğini ve bunu istemeyenlerin olduğunu belirten Kocaeli AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Dış güçler,  bazı kesimleri ırkçılık söylemleri ile Türk, Kürt diyerek ülkemizde kardeş kavgası çıkarmak istiyor.  Bizler, Türk, Kürt, Laz, Çerkez olarak bir kilimin motifleriyiz. Biz bu farklılıklarımızla Türkiye'yiz. Birliğimiz olduğunda güçlü bir ülkeyiz" dedi. 

Hedeflerinde bir parti olmadığını ifade eden  Milletvekili Adayı Çakır, "Bizim hedefimizde herhangi bir siyasi parti yok. Biz ilerleyen Türkiye yolunda yapmamız gerekenlere odaklanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  AK Parti teşkilatları tüm kademeleriyle, Büyükşehir ve İlçe belediyelerimizle, milletvekili arkadaşlarımızla tam kadro sahadayız. Ülkemizi bölmek isteyenlerin oyununu bozmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz ve halkımıza ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatmaya çalışıyoruz" dedi.  

1 KASIM ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ 

1 Kasım seçimlerinin önemini vurgulayan Milletvekili Adayı Sami Çakır, "1 Kasım'da halkımıza büyük görev düşüyor. Halkımız, 13 yıllık AK Parti dönemine bakarak öncesi ile mukayese ettiklerinde Türkiye'nin nereden nereye geldiğini göreceklerdir. Türkiye, AK Parti ile çağ atlamıştır. Rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal'dan sonra ülkemizi yükselişe geçiren hükümetler AK Parti Hükümetleri olmuştur. Bu yükseliş o zamanlar olduğu gibi bu zamanda da birilerini rahatsız etmektedir. Çevremizi saran tüm bu sıkıntılar içinde; ekonomik, sosyal, siyasal bakımdan güçlü olmak için ve en önemlisi yakalanan istikrarın devamı için sizlerden oy istiyoruz. Bu yüzden Kocaeli'nin tamamında sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826