banner2779
banner2752
banner2750

Biz Halkımızla, Halkımız da BizimleBeraber
 Esnaf ve vatandaşlarla sıksık bir araya gelen Başkan Baran, Mimarsinan Mahallesini esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla birlikte istişarelerde bulundu.

Sürekli halkın arasında olan Belediye Başkanı olan İsmail Baran, gerek belediyede düzenlediği halk günlerinde ve gerekse vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıptaleplerine çözüm bulmak için elinden geleni yapıyor. Çocuklara da yoğun sevgi ve ilgi gösteren Başkan Baran, onların istek ve düşüncelerini de dinliyor.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi. Sık sık mahalle gezileri, halk buluşmaları gerçekleştiren Başkan Baran, bu defa Mimarsinan Mahalle esnafını ve vatandaşlarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaf ile mahalle sakinleriyle konuşan Başkan Baran, bölgeye yapılacak projelerden de söz etti.

Başkan Baran’a İlgi Üst Seviyedeydi

Mahalle ziyaretine oldukça kalabalık bir ekip tarafından başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Ak Parti İlçe Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Başkan Baran, mahalle ziyaretine ilk olarak Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli’yi ziyaret ederek başladı. Oldukça neşeli geçen esnaf ziyaretinde Başkan Baran’a ilgi en üst seviyedeydi. Özellikle çocuklar Başkan Baran’a büyük ilgi gösterdi. Çocukların oyun oynadığı bir parka giden Başkan Baran, salıncakta sallanan çocukların yanlarına giderek çocukları salıncakta sallayarak onlarla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.Daha sonra öğle namazını Mimarsinan camiinde kılan Başkan Baran bir süre camii cemaatiyle de sohbet gerçekleştirdi. Halka çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler veren Başkan Baran yapılan ve yapılacak olan projelerden bahsetti.

Halkımızla Sürekli İletişim Halindeyiz

Mimarsinan mahallesinde girilmedik esnaf girilmedik dükkân bırakmayan Başkan Baran, kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayarak esnafın hal ve hatrını sorarak işleri hakkında çeşitli bilgiler aldı. Belediye Başkanı İsmail Baran, daha modern ve yaşanabilir bir kentte yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek halkla sürekli istişare halinde olacaklarını ifade etti. Körfez’de büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Başkan Baran, aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi. Başkan Baran, “değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayarak, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerini şehrin her noktasına ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar halkın isteklerini halkın dilinden dinleyen bir Belediye başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarını ve yapılan çalışmaları beğendiklerini dile getirirken, Başkan Baran’a başarılarının devamını dilediler.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751