banner2779
banner2752
banner2750

“Biz Hep Aynı İzdeyiz”

ŞEHİTLERİMİZE VEFA YÜRÜYÜŞÜ

Kars Valiliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde 6-8 Ocak tarihleri arasında “Biz hep aynı izdeyiz’’ sloganıyla düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitlerine Vefa Yürüyüşü’ne ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’nden de yoğun katılım sağlanıyor. Merkezi Yenikent Mahallesi'nde yer alan Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği üyeleri de Sarıkamış Harekatı'nın 108. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere Derince’den yola çıktı.

BAŞKAN AYGÜN UĞURLADI

Yolculuk öncesi Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde dernek binasında düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Sarıkamış Harekatı'nın yıl dönümünde şehitlerimizi anma etkinliklerine katılmak üzere Kars’a hareket eden Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği üyelerimizi dualarla yolcu ediyoruz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751