Bizim içimizde fitne tohumları yeşermez.
 Antikkapı’da yapılan toplantıda bu çalışmalar değerlendirildi.

İl Başkanı Mahmut Civelek’in ev sahipliğindeki kahvaltılı toplantıya, Kocaeli milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat yöneticileri katıldılar. Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Civelek, hedeflerinin 2015 genel seçimlerinden başarıyla çıkıp,  2023 ve 2071 hedeflerine yönelik çalışmak olduğunu söyledi. 

MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ 8'E YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYORUZ

Delege seçimlerinin 18-19 Ekim’de yapılacağını, ilçe kongrelerinin 6 Kasım’da başlayacağını hatırlatan AK Parti İl Başkanı şunları söyledi: “Her ilçede oluşturulan komisyonlar, ilçe kongreleri delege listelerini hazırlıyor. Şimdiye kadar 4 ilçede bu çalışmalar tamamlandı. Diğer ilçelerde araştırmalar devam ediyor. Kocaeli’de halen 7 olan milletvekili sayımızı önümüzdeki seçimlerde 8’e yükseltmeyi hedefliyoruz. Bu parti içinde dedikodu ve iftiralarla uğraşmayız. Bizim içimizde fitne tohumları yeşermez.”

Civelek konuşmasında son günlerde ülke genelinde yaşanan olaylara da değinerek şunları söyledi: “CHP ve HDP milletimizi provoke ediyorlar. Vahşet Vandallığı yapıyorlar.  IŞİD’le savaşmak isteyen varsa, Kobani orada. Biz Suriyeli kardeşlerimize kucak açtık. Yüzbinlercesini misafir ediyoruz dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817