Bizimköy servis şoförü yaşamını yitirdi
 

Kartepe Akmeşe Sapağı’nda 8 Ocak Çarşamba akşamı meydana gelen trafik kazasında Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi'nde çalışan ve kimisi engelli olan işçileri taşıyan Nihat Kaval'ın kullandığı 41 P 1605 minibüs, Akmeşe Sapağı'nda Hasan Cep idaresindeki 41 GE 193 plakalı kereste yüklü kamyonla çarpışmıştı. Can pazarının yaşandığı kazada 16 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik olmuştu. Servis şoförü Nihat Kaval (52) çoğu engelli olan yaralılarla beraber taburcu oldu.

TOPRAĞA VERİLDİ
Şeker hastası olduğu için kazadan sonra bir türlü kendine gelemeyen Nihat Kaval bir süre sonra fenalaşarak yeniden Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavisi devam eden Kaval, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Gültepe Mahallesi Beyhan Sokak adresinde ikamet eden evli ve 5 çocuk babası olan Nihat Kaval’ın cenazesi Fatih Taş Ocakları Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı’na defnedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817