banner2779
banner2752
banner2750

Bizimköy’de şükür kurbanı kesildi
 Kocaeli Sanayi Odasının Sosyal Projesi kapsamında kurulan BizimköyEngellliler Üretim Merkezinde çalışanların servis aracının geçtiğimiz Çarşamba günü geçirdiği büyük trafik kazasının çok ucuz atlatılması üzerine dün tesislerde şükür kurbanı kesildi.

BizimköyEngelller üretim Merkezinde Metraco Tekstil firmasının ihraç ürünlerinin üretimini yapan çalışanlara geçmiş olsun ziyareti  yapanMetraco Tekstil firması  Yönetim Kurulu Başkanı Cem Okçu,Tesislere  bir büyükbaş sığır alarak geldi.Meydana gelen büyük kazayı çok ucuz atlattıklarından dolayı Allaha Şükür için kurban kesmeyi istediğini belirten Metraco Firması Yönetim Kurulu Başkanı Okçu,Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Müdürü Hüsnü Bayraktar ve çalışanlarla birlikte kurban kesildi.Bir daha böylesine kazalar yaşanmaması için dua ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751