Boğulma Tehlikesi Geçiren Genç, Yaşam Mücadelesini Kaybetti
Edinilen bilgiye göre İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde ikamet eden Veysel Yeşilyurt (40), oğulları Yunus Yeşilyurt (13), Abdülkadir Yeşilyurt (15) ve kızı Vesile Yeşilyurt (17), gittikleri Sarısu sahilinde dalgaların arasında boğulma tehlikesi geçirmişti. 

Sahildekiler tarafından kurtarılan Vesile Yeşilyurt ambulans helikopterle, kardeşi Abdülkadir Yeşilyurt ise ambulansla Özel Avrasya Medikal Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınmıştı. Baba Veysel Yeşilyurt ile oğlu Yunus Yeşilyurt taburcu edilirken, Abdülkadir Yeşilyurt'un verdiği yaşam mücadelesini kaybettiği belirtildi. Vesile Yeşilyurt'un ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

İzmit İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencisi Abdülkadir Yeşilyurt'un cenazesinin bugün Kandıra Baba köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817