banner2779
banner2752
banner2750

BÖĞÜRGEN’DEN DOĞAN’A TEŞEKKÜRE GELDİLER
 Böğürgen muhtarı İrfan Doğdu, azaları Yüksel Cansever, Sedat Akdağ ve Hamdi Çetinkaya ile birlikte Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Ak Parti İzmit İlçe eski yöneticisi Kadir Cansever’in de yer aldığı ziyarette konuşan muhtar İrfan Doğdu” kısa zamanda köyümüzde çok işler yaptınız. Camimizin klimasından, çeşmeye, sıcak asfaltına, parkesine kadar bir çok hizmetiniz oldu. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

SEVEREK HİZMET EDİYORUZ

 

Başkan Doğan da yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından taktir görmesinin kendilerini memnun ettiğini  ifade ederek” gecemiz gündüzümüz, halkımıza hizmet etmekle geçiyor. Bir yıl öncesine kadar  köylerin sorumluluğu bizde değildi. Son mahalli seçimlerle birlikte 50 köyün sorumluluğu bize geçti. Artık sadece şehirdeki mahallere değil köylere de  hizmet götürüyoruz. Kısa zaman içinde köylerimizde çok işler yaptık. Şehirde ne hizmet varsa köyde de onun olması taraftarıyız. Yaptığımız hizmetlerle köylerimizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Eskiden köyden şehre göç olurdu, artık bunun tam tersini yaşayacağız. Şehirdeki insanlar, yapılan hizmetleri görünce köyde yaşamak isteyecekler. Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzeldir. Köylerimizdeki samimiyeti, kadirşinaslığı gördükçe  daha çok hizmet etmek istiyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda  hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751