BOKSÖRLER KARABÜKTE MADALYALARI TOPLADI

 

 

 

Karabük Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Karabük İllerarası Boks Turnuvası Soğuksu Spor Salonunda yapıldı. Zorlu turnuvaya ilimizden katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü boksörleri 23 sporcuyla katıldı. Büyükşehirli boksörlerin 23 madalya kazanması ise elde edile başarıyı gözler önüne serdi.

 

23 MADALYA KAZANDILAR

Karabük İllerarası Turnuvasına 80 erkek 50 kız toplam 130 sporcu katıldı. Turnuvaya ilimizden katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, 6 antrenör ve 23 sporcusu ile turnuvada mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından; Büyüklerde 2 birincilik 2 ikincilik, Gençlerde 8 birincilik 1 ikincilik, Ümitlerde 1 birincilik ve Yıldızlarda 6 birincilik 3 ikincilik kazanan mavi beyazlılar büyük sevinç yaşadı. Müsabakaların ardından dereceye giren boksörlere madalya ve kupaları protokol tarafından verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817