BOKSÖRLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR
 Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, tüm branşlarda çalışmalarını alt yapı ağırlıklı olarak sürdürüyor. Alt yapıya önem veren branşların başında gelen Kağıtspor’lu Boksörler çalışmalarını ise aralıksız sürdürüyor. Kartepe, Başiskele, İzmit ve Gebze şubelerinde yüze yakın boksörle hazırlıklarını sürdüren mavi beyazlı boksörler, Ağustos ayında yapılacak Alt ve Üst minikler Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.

 

Geçtiğimiz Sezon Başarılıydı

14-20 Ağustos tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak Alt minikler Türkiye şampiyonasına Büyükşehirli boksörler 18 sporcuyla katılacak. Geçtiğimiz sezon Sakarya’da yapılan Türkiye şampiyonasında bir birincilik, bir ikincilik birde üçüncülük olmak üzere üç derece kazanan minik boksörler, bu yıl madalya sayısını arttırmayı hedefliyor. Alt minikler Türkiye şampiyonasının hemen ardından Muğla’da yapılacak olan Üst Minikler Türkiye şampiyonasına da katılacak olan Büyükşehirli boksörler burada 16 sporcuyla mücadele verecek. Geçtiğimiz yıl Bolu’da yapılan Üst Minikler Türkiye şampiyonasında ringte adeta destan yazan Büyükşehirli boksörler altı Türkiye derecesiyle, takımlarda da en iyi takım unvanını kazanmıştı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817