banner2779
banner2752
banner2750

Boostervit’e İlgi Artıyor

Bitkisel güvercin gıda takviyesi ve yavru hapı Boostervit’i üreterek piyasaya süren ve kanatlı hayvanlarla ilgili çalışmaları ile bilinen Kader Eşol, geçtiğimiz günlerde güvercin seven arkadaşları için künefe partisi düzenledi. Kendisi de zaten bir künefe sever olan ve bu alandaki maharetini dostları için gösteren Eşol, leziz ürünleri ile konuklarına keyifli bir akşam yaşattı.

TALEBE YETİŞEMİYORLAR

Bu arada Kader Eşol’un ürettiği Bootsetvit hapının kullanan tüm kanatlı hayvan üreticilerinden olumlu geri dönüş yaptığı öğrenildi. Bu arada söz konusu verimli ürünün satışının www.boostervit.com web sitesi üzerinden yapıldığı, ülke genelindeki tüm illere servisin sağlandığı bildirildi. Kader Eşol, ürünlerinin tamamen doğal ve yan etkisinin bulunmadığını, gelen taleplere yetişmekte zorlandıklarını dile getirdi.

BOOSTERVİT’İN FAYDALARI

1. Uçum kuşlarında yüksek performans sağlar.

2. Yumurta felcini önler.

3. Kuşlarda döl kalitesini ve yumurta verimliliğini artırır.

4. Hastalıklara karşı kuşların direncini artırır.

5. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

6. Yavrularda kilo artışını sağlar.

7. Kuşların kemik ve kas yapısını güçlendirir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751